Den här sidan

Planerna på en egen hemsida har funnits länge, men jag har inte riktigt vetat vad jag ska fylla den med. Så började jag släktforska och folk i min omgivning ville veta vad jag kom fram till och då gick det plötsligt upp ett ljus för mig. Hemsidan skulle handla om min forskning, såklart!

Jag funderade länge på vad sidan skulle heta och eftersom de flesta släktrelaterade namn redan var upptagna så tänkte jag om. Istället för att använda ett namn som kunde kopplas till släktforskning så valde jag helt enkelt det vackraste ord jag vet: silverpoppel.

Silverpoppel är ett träd, men jag vet egentligen inte så mycket om själva trädet. Jag vet bara att ordet är så vackert. Jag förälskade mig i det redan när jag kom i kontakt med Mio min Mio första gången och läste hur silverpopplarnas blad rasslar i bokens Landet i Fjärran. Att min hemsida skulle heta Silverpoppel kändes plötsligt så självklart.

Hemsidan har optimerats för Mozilla Firefox samt Internet Explorer 7.0 och uppåt. Detta innebär att sidan kan bete sig och se annorlunda ut i andra webbläsare. Speciellt Internet Explorer 6.0 visar sidan på ett dåligt sätt, så undvik att använda denna webbläsare om möjlighet finns.